Tuesday, December 21, 2021

2009 copyright dating hjemmeside

2009 copyright dating hjemmeside



24. februar, 2009 copyright dating hjemmeside, Hentet 4. april, Hentet 17. januar, YouTube Go er en Android-app, der har til formål at gøre YouTube nemmere at få adgang til på mobile enheder i nye markeder. 27. august, Andet tilbudt tilbehør inkluderer: pulssensorer vandtætte hovedtelefoner, spush-up-stænger, modstandsbånd, transporthjul, udskiftningspedaler til dine elliptiske, liggende cykelsæder, køleventilatorer, hastighedssensorer, læsereolholdere og kridtblokke til træningscentre.





SinglesDateMatch.com er stedet at møde mennesker!



YouTube er en amerikansk online videodeling og sociale medieplatform ejet af Google. Den blev lanceret den 14. februar af Steve ChenChad Hurley og Jawed Karim. Det er den næstmest besøgte hjemmeside lige efter Google selv. YouTube har mere end en milliard månedlige brugere [7], som tilsammen 2009 copyright dating hjemmeside mere end en milliard timers videoer hver dag. YouTube tilbyder nu betalt indhold såsom film og eksklusivt indhold.


YouTube og godkendte skabere deltager i Googles AdSense-program, som genererer flere indtægter for begge parter. Siden det købte af Google, har YouTube udvidet sig ud over webstedet til mobilapps-netværks-tv og muligheden for at linke til andre tjenester. Videokategorier på YouTube inkluderer musikvideoer, videoklip, nyheder, korte film, spillefilm2009 copyright dating hjemmeside, dokumentarer, lydoptagelser, filmtrailere, livestreamsvlogs og mere.


Mest 2009 copyright dating hjemmeside er genereret af enkeltpersoner. Dette inkluderer samarbejder mellem YouTubere og firmasponsorer. Siden etablerede medieselskaber som DisneyViacomCBS og WarnerMedia har oprettet og udvidet deres virksomheds YouTube-kanaler for at annoncere til et større publikum.


YouTube har haft en hidtil uset social indvirkning, som har påvirket populærkulturen, internettendenser og skabt multimillionærberømtheder. På trods af al dets vækst og succes er YouTube blevet kritiseret bredt. Kritik af YouTube omfatter; webstedet, der bruges til at lette spredningen af ​​misinformation, ophavsretlige problemer, rutinemæssige krænkelser af dets brugeres privatlivsgivende censur2009 copyright dating hjemmeside, og bringer børns sikkerhed og trivsel i fare. YouTube blev grundlagt af Steve ChenChad Hurley og Jawed Karim.


Trioen var alle tidlige ansatte hos PayPal, som efterlod dem beriget, efter at virksomheden blev købt af eBay, 2009 copyright dating hjemmeside. Ifølge en historie, der ofte er blevet gentaget i medierne, udviklede Hurley og Chen ideen til YouTube i de første måneder, efter at de havde haft svært ved at dele videoer, der var blevet optaget ved et middagsselskab i Chens lejlighed i San Francisco.


Karim deltog ikke i festen og nægtede, at det var sket, men Chen bemærkede, at ideen om, at YouTube blev grundlagt efter et middagsselskab, "formentlig var meget styrket af markedsføringsideer omkring at skabe en historie, der var meget fordøjelig".


Karim sagde, at inspirationen til YouTube først kom fra kontroversen i Super Bowl XXXVIII halvtidsshowet, da Janet Jacksons bryst kort blev afsløret af Justin Timberlake under pausen.


Karim kunne ikke nemt finde videoklip af hændelsen og tsunamien i Det Indiske Ocean online, hvilket førte til ideen om et videodelingssted. YouTube begyndte som en venturekapital-finansieret teknologistartup. Med titlen Me at the zooit viser medstifter Jawed Karim i San Diego Zoo og kan stadig ses på webstedet. I modsætning til hvad mange tror, ​​var YouTube ikke det første websted for videodeling på internettet; Vimeo blev lanceret i november, selvom det websted forblev et sideprojekt af dets udviklere fra CollegeHumor på det tidspunkt og heller ikke voksede meget.


Udover at hjælpe med at styrke vurderinger og langsigtede seertal for Saturday Night Live, hjalp "Lazy Sunday"s status som en tidlig viral video med at etablere YouTube som et vigtigt websted. Valget af navnet www. com førte til problemer for et lignende navngivet websted, www. Universal Tube ændrede efterfølgende sin hjemmeside til www.


Virksomheden oplevede hurtig vækst, 2009 copyright dating hjemmeside. Daily Telegraph skrev, at inYouTube forbrugte lige så meget båndbredde som hele internettet i I løbet af denne tid gennemgik virksomheden også nogle organisatoriske ændringer.


I oktober flyttede YouTube til et nyt kontor i San Bruno, Californien. Susan Wojcicki blev udnævnt til CEO for YouTube 2009 copyright dating hjemmeside Februar Komplekset har 51 kvadratmeter og kan huse op til 2, 2009 copyright dating hjemmeside, medarbejdere.


Gennem denne periode prøvede YouTube adskillige nye måder at generere indtægter ud over annoncer. InYouTube lancerede et pilotprogram for indholdsudbydere for at tilbyde premium, abonnementsbaserede kanaler inden for platformen. YouTube udgav også YouTube Music en tredje app orienteret mod streaming og opdagelse af musikindholdet, der hostes på YouTube-platformen. Virksomheden forsøgte også at skabe produkter for at appellere til bestemte typer seere.


YouTube udgav en mobilapp kendt som YouTube Kids, der er designet til at give en oplevelse optimeret til børn. Den har en forenklet brugergrænseflade, udvalgte udvalg af kanaler med alderssvarende indhold og forældrekontrolfunktioner. com-ejet Twitch. I februar blev der set en milliard timers YouTube hver dag, og timevis af video blev uploadet hvert minut.


Virksomheden blev angrebet den 3. april,2009 copyright dating hjemmeside, da et skyderi fandt sted i YouTubes hovedkvarter i San Bruno, 2009 copyright dating hjemmeside, Californien, som sårede fire og resulterede i en død skytten. I denne periode, 2009 copyright dating hjemmeside, YouTube indledte tvister med andre teknologivirksomheder, 2009 copyright dating hjemmeside. I over et år var der ingen YouTube-app tilgængelig til Amazon Fire-produkter.


InRoku fjernede YouTube TV-appen fra sin streamingbutik, efter at de to virksomheder ikke var i stand til at nå til enighed. Efter at have testet tidligere inYouTube fjernede den offentlige visning af dislike-tællinger på videoer i november med henvisning til sin interne undersøgelse, der fandt, at brugere ofte brugte dislike-funktionen som en form for cybermobning og brigadering.


Nogle teoretiserede, at fjernelsen af ​​antipatier var påvirket af 2009 copyright dating hjemmeside Spol tilbage, som universelt blev panoreret og blev den mest dislikede video på platformen. Processen går i stykker, når platformen forstyrrer den. Så falder platformen uvægerligt. YouTube bruger primært VP9 og H. Ved lancering af YouTube-videoer på en personlig computer krævede Adobe Flash Player-plug-in'et installeret i browseren. Platformen kan vise videoer med valgfrit lavere opløsningsniveauer startende ved p for at udjævne afspilning i områder og lande med begrænset internethastighed2009 copyright dating hjemmeside, forbedring af kompatibiliteten samt for bevarelse af begrænsede mobildataplaner.


Opløsningsindstillingen kan justeres automatisk baseret på registreret forbindelseshastighed, samt indstilles manuelt. Fra brugere kunne tilføje "annoteringer" til deres videoer - såsom pop-up tekstbeskeder og hyperlinks, og som tillod interaktive videoer, 2009 copyright dating hjemmeside. Ved alle annoteringer var blevet fjernet fra videoer, bryder nogle videoer, som afhang af funktionen.


YouTube introducerede standardiserede widgets beregnet til at erstatte annoteringer på tværs af platforme, herunder "slutskærme" en tilpasselig række miniaturebilleder for specificerede videoer, der vises nær slutningen af ​​videoen. InYouTube blev et ISNI-register og annoncerede sin hensigt om at begynde at oprette ISNI-id'er for entydigt at identificere de musikere, hvis videoer det indeholder.


Alle YouTube-brugere kan uploade videoer på op til 15 minutter hver i varighed. Brugere kan bekræfte deres konto, 2009 copyright dating hjemmeside, normalt gennem en mobiltelefon for at få mulighed for at uploade videoer på op til 12 timers længde samt producere livestreams. YouTube accepterer de mest almindelige containerformater, herunder MP4MatroskaFLVAVIWebM3GPMPEG-PS og QuickTime-filformatet.


Nogle mellemliggende videoformater, dvs. InYouTube tilføjede en funktion kaldet Premiere, som viser en notifikation til brugeren, der nævner, hvornår videoen vil være tilgængelig for første gang, som for en livestream, men med en forudindspillet video. Når det planlagte tidspunkt kommer, sendes videoen som en live-udsendelse med en to-minutters nedtælling. Eventuelt kan en premiere igangsættes med det samme. YouTube tilbød oprindeligt kun videoer på ét kvalitetsniveau, vist i en opløsning på × pixels ved hjælp af Sorenson Spark-codec en variant af H.


På tidspunktet for p-lanceringen blev YouTube-afspilleren ændret fra et billedformat til en widescreen. I november blev der tilføjet p HD-understøttelse. I juli annoncerede YouTube, at de havde lanceret en række videoer i 4K-format, som tillader en opløsning på op til × pixels. I juni blev der tilføjet understøttelse af 8K-opløsning, hvor videoerne afspilles ved × pixels. I juni begyndte YouTube at implementere understøttelse af videoer med høj billedhastighed på op til 60 billeder i sekundet i modsætning til 30, før det blev tilgængeligt for brugeruploads 2009 copyright dating hjemmeside oktober.


YouTube udtalte, at dette ville forbedre "bevægelsesintensive" videoer, såsom videospiloptagelser. YouTube-videoer er tilgængelige i en række kvalitetsniveauer. Seerne påvirker kun indirekte videokvaliteten. Brugere vælger mellem "Auto", som justerer opløsningen baseret på internetforbindelsen, "Høj billedkvalitet", som vil prioritere afspilning af video i høj kvalitet, "Dataspare", som vil ofre videokvaliteten til fordel for lavt dataforbrug, og "Avanceret" som lader brugeren vælge en stream-opløsning.


Siden seerne har haft mulighed for at se 3D-videoer. Som svar på det øgede seertal under COVID-pandemien, 2009 copyright dating hjemmeside midlertidigt nedgraderet kvaliteten af ​​sine videoer.


YouTube udførte tidlige eksperimenter med livestreaming, herunder en koncert af U2 og en spørgsmål-og-svar-session med den amerikanske præsident Barack Obama i februar. Oprettelsen af ​​livestreams var oprindeligt begrænset til udvalgte partnere.


I maj blev oprettelse af livestreams åbnet for verificerede brugere med mindst 1 abonnenter; i august samme år blev antallet reduceret til abonnenter, [] og i december blev grænsen fjernet. Livestreaming via mobil var oprindeligt begrænset til brugere med mindst 10 abonnenter, [] men fra midten er det blevet reduceret til abonnenter. Den 13. september lancerede YouTube en offentlig betaversion af Community, en funktion baseret på sociale medier, der giver brugerne mulighed for at poste tekst, billeder inklusive GIFs-live-videoer og andre på en separat "Fællesskab"-fane på deres kanal.


Efter at funktionen er blevet officielt frigivet, aktiveres community post-funktionen automatisk for hver kanal, der passerer en specifik grænse for antallet af abonnenter eller allerede har flere abonnenter. Denne tærskel blev sænket over tid [hvornår? Kanaler, som fællesskabsfanen bliver aktiveret for, får deres 2009 copyright dating hjemmeside diskussioner navnet før marts "One channel layout" redesign færdiggørelse: "kanalkommentarer" slettet permanent, i stedet for at eksistere side om side eller migrere.


De fleste videoer giver brugerne mulighed for at efterlade kommentarer, og disse har tiltrukket sig opmærksomhed for de negative aspekter af både deres form og indhold. I2009 copyright dating hjemmeside roste Web 2. Nogle af kommentarerne på YouTube får dig til at græde over menneskehedens fremtid, bare på grund af stavningen alene, ligeglad med uanstændigheden og det nøgne had.". Ungdom, aggressiv, fejlstavet, sexistisk homofob, der går fra at rase over indholdet af en video til at give en meningsløst detaljeret beskrivelse efterfulgt af en LOLYouTube-kommentarer er et arnested 2009 copyright dating hjemmeside infantil debat og uforskammet uvidenhed - med lejlighedsvis et udbrud af vid, der skinner igennem.


Daily Telegraph kommenterede i september, at YouTube var "berygtet" for "nogle af de mest konfronterende og dårligt formede kommentarudvekslinger på internettet", og rapporterede på YouTube Comment Snob, "et nyt stykke software, der blokerer uhøflige og analfabeter". Den erklærede motivation for ændringen var at give skabere mere magt til at moderere og blokere kommentarer og derved adressere hyppig kritik af deres kvalitet og tone.


I det samme 2009 copyright dating hjemmeside Melvin fortsætter med at sige: []. Måske er brugerklager berettigede, men ideen om at forny det gamle system er ikke så slem. Tænk på den grove, kvindefjendske og racemæssigt ladede mudderkastning, der er sket i løbet af de sidste otte år på YouTube uden nogen mærkbar mådehold. Er ethvert forsøg på at dæmme op for uidentificerede injurier ikke et forsøg værd? Systemet er langt fra perfekt, men Google skal hyldes for at forsøge at afhjælpe nogle af skaderne forårsaget af irriterede YouTubere, der gemmer sig bag fjendskab og anonymitet.


De kan også tillade andre brugere at moderere deres kommentarer. I december blev det rapporteret, at YouTube ville lancere en ny funktion, der vil advare brugere, der skriver en kommentar, der "kan være stødende for andre.


YouTube giver brugerne mulighed for at se sine videoer på websider uden for deres websted. Hver YouTube-video er ledsaget af et stykke HTML, der kan bruges til at indlejre den på enhver side på nettet.





seriøse dating sider for kvinde og mand



Politiet sagde, at mobildata placerede Cheyenne Brown, 29, og Robinson på samme sted i september. Myndighederne afventer DNA-bekræftelse, men mener, at resterne er Browns baseret på en tydelig tatovering, som er positivt identificeret af hendes familie. Resterne af en anden person fundet i en stor plastikbeholder sammen med Browns er endnu ikke identificeret, sagde politiet. En indkøbskurv blev også fundet ved siden af ​​containeren. Robinson har et "bemærkelsesværdigt fravær" af enhver kriminel historie, sagde Davis.


Han er tilbageholdt uden binding i Rockingham-Harrisonburg Regional Jail og skal efter planen møde i retten i december. Hans advokat, Louis Nagy, afviste at kommentere anklagerne og de seneste anklager, da han blev kontaktet af ABC News. Myndighederne sagde, at de kommer frem med deres resultater, fordi de mener, at der kan være flere ofre.


Og vi formoder, at han har flere ofre. Hvis du har brug for hjælp til at få adgang til den online offentlige fil på grund af et handicap, så kontakt os venligst. Hjem WKJC FM Offentlig fil EEO Beskæftigelsesmuligheder Annonceringsoplysninger Konkurrenceregler Kontakt Fortrolighedspolitik. Bygget på Envisionwise Technology. Lytterklubben. Adgangskode: Glemt adgangskode. I juni begyndte YouTube at implementere understøttelse af videoer med høj billedhastighed op til 60 billeder i sekundet i modsætning til 30 før, og blev tilgængelig for brugeruploads i oktober.


YouTube udtalte, at dette ville forbedre "bevægelsesintensive" videoer, såsom videospiloptagelser. YouTube-videoer er tilgængelige i en række kvalitetsniveauer. Seerne påvirker kun indirekte videokvaliteten. Brugere vælger mellem "Auto", som justerer opløsningen baseret på internetforbindelsen, "Høj billedkvalitet", som vil prioritere afspilning af video i høj kvalitet, "Dataspare", som vil ofre videokvaliteten til fordel for lavt dataforbrug, og "Avanceret" som lader brugeren vælge en stream-opløsning.


Siden har seerne haft mulighed for at se 3D-videoer. Som svar på det øgede seertal under COVID-pandemien nedjusterede virksomheden midlertidigt kvaliteten af ​​sine videoer.


YouTube udførte tidlige eksperimenter med livestreaming, herunder en koncert af U2 i , og en spørgsmål-og-svar-session med den amerikanske præsident Barack Obama i februar. Oprettelsen af ​​livestreams var oprindeligt begrænset til udvalgte partnere. I maj blev oprettelsen af ​​livestreams åbnet for verificerede brugere med mindst 1 abonnent; i august samme år blev antallet reduceret til abonnenter, [] og i december blev grænsen fjernet. Livestreaming via mobil var oprindeligt begrænset til brugere med mindst 10 abonnenter, [] men fra midten er det blevet reduceret til abonnenter.


Den 13. september lancerede YouTube en offentlig betaversion af Community, en social mediebaseret funktion, der giver brugere mulighed for at poste tekst, billeder, inklusive GIF'er, livevideoer og andre på en separat "Community"-fane på deres kanal. Efter at funktionen er blevet officielt frigivet, aktiveres community post-funktionen automatisk for hver kanal, der passerer en specifik grænse for antallet af abonnenter eller allerede har flere abonnenter.


Denne tærskel blev sænket over tid [hvornår? Kanaler, som fællesskabsfanen bliver aktiveret for, får deres kanaldiskussioner navnet inden færdiggørelsen af ​​"One channel layout"-redesignet i marts: "kanalkommentarer" slettes permanent i stedet for at eksistere side om side eller migrere.


De fleste videoer giver brugerne mulighed for at efterlade kommentarer, og disse har tiltrukket sig opmærksomhed for de negative aspekter af både deres form og indhold. I , Time roste Web 2. Nogle af kommentarerne på YouTube får dig til at græde over menneskehedens fremtid, bare på grund af stavningen alene, ligeglad med uanstændigheden og det nøgne had.". Ungdom, aggressiv, stavet forkert, sexistisk, homofobisk, der skifter fra at rase over indholdet af en video til at give en meningsløst detaljeret beskrivelse efterfulgt af en LOL, YouTube-kommentarer er et arnested for infantil debat og uforskammet uvidenhed – med lejlighedsvis et udbrud af humor, der skinner igennem.


Daily Telegraph kommenterede i september, at YouTube var "berygtet" for "nogle af de mest konfronterende og dårligt formede kommentarudvekslinger på internettet", og rapporterede på YouTube Comment Snob, "et nyt stykke software, der blokerer uhøflige og analfabeter. ".


Den erklærede motivation for ændringen var at give skabere mere magt til at moderere og blokere kommentarer og derved adressere hyppig kritik af deres kvalitet og tone. I samme artikel fortsætter Melvin med at sige: [].


Måske er brugerklager berettigede, men ideen om at forny det gamle system er ikke så slem. Tænk på den grove, kvindefjendske og racemæssigt ladede mudderkastning, der er sket i løbet af de sidste otte år på YouTube uden nogen mærkbar mådehold.


Er ethvert forsøg på at dæmme op for uidentificerede injurier ikke et forsøg værd? Systemet er langt fra perfekt, men Google skal hyldes for at forsøge at afhjælpe nogle af skaderne forårsaget af irriterede YouTubere, der gemmer sig bag fjendskab og anonymitet. De kan også tillade andre brugere at moderere deres kommentarer. I december blev det rapporteret, at YouTube ville lancere en ny funktion, der vil advare brugere, der skriver en kommentar, der "kan være stødende for andre. YouTube giver brugerne mulighed for at se sine videoer på websider uden for deres websted.


Hver YouTube-video er ledsaget af et stykke HTML, der kan bruges til at indlejre den på enhver side på nettet. Brugere, der ønsker at sende en video, der diskuterer, er inspireret af eller relateret til en anden brugers video, kan lave et "videosvar". Den elleve tegn Youtube video identifikator 64 mulige tegn brugt i hver position, giver mulighed for et teoretisk maksimum på 64 11 eller omkring YouTube annoncerede, at det ville fjerne videosvar for at være en underbrugt funktion den 27. august, I februar annoncerede YouTube en testtjeneste, giver nogle partnere mulighed for at tilbyde videodownloads gratis eller mod et gebyr betalt via Google Checkout.


Siden juli har det været muligt at vælge en Creative Commons-tilskrivningslicens som standard, hvilket giver andre brugere mulighed for at genbruge og remixe materialet. De fleste moderne smartphones er i stand til at få adgang til YouTube-videoer, enten i en applikation eller via en optimeret hjemmeside. YouTube Mobile blev lanceret i juni ved hjælp af RTSP-streaming til videoen. Siden juni har YouTubes videoer været tilgængelige for visning på en række Apple-produkter.


Dette krævede, at YouTubes indhold blev omkodet til Apples foretrukne videostandard, H. YouTube-videoer kan ses på enheder, herunder Apple TV, iPod Touch og iPhone. Den mobile version af webstedet blev relanceret baseret på HTML5 i juli, hvilket undgik behovet for at bruge Adobe Flash Player og optimeret til brug med berøringsskærmen.


I september lancerede YouTube sin første app til iPhone, efter beslutningen om at droppe YouTube som en af ​​de forudindlæste apps i iPhone 5 og iOS 6 operativsystemet. En TiVo-tjenesteopdatering i juli gjorde det muligt for systemet at søge og afspille YouTube-videoer. I januar lancerede YouTube "YouTube for TV", en version af hjemmesiden, der er skræddersyet til set-top-bokse og andre tv-baserede medieenheder med webbrowsere, som i første omgang tillader dets videoer at blive set på PlayStation 3 og Wii videospilkonsoller.


I løbet af juni måned samme år blev YouTube XL introduceret, som har en forenklet grænseflade designet til visning på en standard tv-skærm. Den 15. november lancerede Google en officiel app til Wii, der giver brugerne mulighed for at se YouTube-videoer fra Wii-kanalen.


YouTube lanceret som en app, der kan downloades til Nintendo Switch i november. Den 19. juni dukkede Googles CEO Eric Schmidt op i Paris for at lancere det nye lokaliseringssystem. YouTube-grænsefladen foreslår, hvilken lokal version der skal vælges baseret på brugerens IP-adresse. I nogle tilfælde kan meddelelsen "Denne video er ikke tilgængelig i dit land" vises på grund af ophavsretsbegrænsninger eller upassende indhold.


Adgang til YouTube blev blokeret i Tyrkiet mellem og , efter kontroverser om udstationering af videoer, der anses for at være fornærmende mod Mustafa Kemal Atatürk og noget materiale krænkende for muslimer. Den lokale version er underlagt indholdsbestemmelserne i tyrkisk lov.


Fjernelsen af ​​videoer postet af de store pladeselskaber skete, efter at man ikke nåede til enighed om en licensaftale. Tvisten blev løst i september I januar blev det anslået, at besøgende på YouTube i gennemsnit brugte 15 minutter om dagen på siden, i modsætning til de fire eller fem timer om dagen, som en typisk amerikansk statsborger bruger på at se fjernsyn.


I december blev to milliarder visninger fjernet fra antallet af visninger af Universal- og Sony-musikvideoer på YouTube, hvilket førte til en påstand fra The Daily Dot om, at visningerne var blevet slettet på grund af en overtrædelse af webstedets servicevilkår, som forbyder brugen af automatiserede processer for at øge antallet af visninger. Dette blev bestridt af Billboard, som sagde, at de to milliarder visninger var blevet flyttet til Vevo, da videoerne ikke længere var aktive på YouTube.


Siden september er antallet af abonnenter forkortet. Kun tre førende cifre i kanalernes abonnentantal er angivet offentligt, hvilket kompromitterer funktionen af ​​tredjeparts realtidsindikatorer som f.eks. Social Blade.


Det nøjagtige antal er stadig tilgængelige for kanaloperatører i YouTube Studio. Den 11. november, efter at have afprøvet denne ændring i marts, annoncerede YouTube, at det ville begynde at skjule antallet af dislikes på videoer, hvilket gør dem usynlige for seerne.


Virksomheden udtalte, at beslutningen var som svar på eksperimenter, der bekræftede, at mindre YouTube-skabere var mere tilbøjelige til at blive målrettet i antipati-brigadering og chikane.


Skabere vil stadig være i stand til at se antallet af likes og dislikes i YouTube Studio-dashboardværktøjet, ifølge YouTube. YouTube har stået over for adskillige udfordringer og kritik i sine forsøg på at håndtere ophavsret, herunder webstedets første virale video, Lazy Sunday, som måtte fjernes på grund af ophavsretlige bekymringer. YouTube ser ikke videoer, før de er lagt online, og det er overladt til ophavsretsindehavere at udstede en DMCA-meddelelse om fjernelse i henhold til vilkårene i loven om online ophavsretskrænkelse af ansvarsbegrænsning.


Enhver vellykket klage over krænkelse af ophavsret resulterer i en YouTube-advarsel for krænkelse af ophavsretten. Tre vellykkede klager for krænkelse af ophavsret mod en brugerkonto vil resultere i, at kontoen og alle dens uploadede videoer slettes. I august afsagde en amerikansk domstol dom i Lenz v. Universal Music Corp. at indehavere af ophavsret ikke kan beordre fjernelse af en onlinefil uden først at have afgjort, om opslaget afspejlede rimelig brug af materialet. I sagen om Smith v. Summit Entertainment LLC, den professionelle sanger Matt Smith sagsøgte Summit Entertainment for uretmæssig brug af meddelelser om fjernelse af ophavsret på YouTube.


I april blev det rapporteret, at Universal Music Group og YouTube har en kontraktlig aftale, der forhindrer indhold blokeret på YouTube af en anmodning fra UMG i at blive gendannet, selvom uploaderen af ​​videoen indgiver en DMCA-modbesked.


I juni påbegyndte YouTube forsøg med et system til automatisk registrering af uploadede videoer, der krænker ophavsretten. Googles administrerende direktør Eric Schmidt betragtede dette system som nødvendigt for at løse retssager som f.eks. den fra Viacom, der hævdede, at YouTube tjente på indhold, som det ikke havde ret til at distribuere. Når en video uploades, tjekkes den mod databasen og markerer videoen som en krænkelse af ophavsretten, hvis der findes et match. Af , YouTube havde "allerede investeret titusindvis af millioner af dollars i denne teknologi".


I beskrev YouTube Content ID som "meget nøjagtig til at finde uploads, der ligner referencefiler, der er af tilstrækkelig længde og kvalitet til at generere en effektiv ID-fil". Inden for , tegnede Content ID sig for over en tredjedel af de indtægtsgenererede visninger på YouTube. En uafhængig test i uploadede flere versioner af den samme sang til YouTube og konkluderede, at selvom systemet var "overraskende modstandsdygtigt" til at finde ophavsretskrænkelser i lydsporene på videoer, var det ikke ufejlbarligt.


Før blev der ikke indtægtsgenereret videoer, før tvisten var løst. Siden april er videoer fortsat med at tjene penge, mens tvisten er i gang, og pengene går til den, der vandt tvisten. YouTube har et sæt retningslinjer for fællesskabet, der har til formål at reducere misbrug af webstedets funktioner. Upload af videoer, der indeholder bagvaskelse, pornografi og materiale, der tilskynder til kriminel adfærd, er forbudt i henhold til YouTubes "retningslinjer for fællesskabet".


YouTube aftaler virksomheder om at ansætte indholdsmoderatorer, som ser indhold, der er markeret som potentielt i strid med YouTubes indholdspolitikker, og bestemmer, om de skal fjernes.


I september blev et gruppesøgsmål anlagt af en tidligere indholdsmoderator, der rapporterede at udvikle posttraumatisk stresslidelse PTSD efter en måneds periode på jobbet. Den tidligere indholdsmoderator sagde, at hun regelmæssigt blev tvunget til at overskride YouTubes angivne grænse på fire timer om dagen for at se grafisk indhold.


Retssagen hævder, at YouTubes kontrahenter gav lidt eller ingen træning eller støtte til dets moderators mentale sundhed, fik potentielle medarbejdere til at underskrive NDA'er, før de viste dem eksempler på indhold, de ville se, mens de gennemgik, og censurerede al omtale af traumer fra dets interne fora. Det hævdes også, at anmodninger om, at ekstremt grafisk indhold blev sløret, reduceret i størrelse eller gjort monokromt, ifølge anbefalinger fra National Center for Missing and Exploited Children, blev afvist af YouTube som ikke en høj prioritet for virksomheden.


For at begrænse spredningen af ​​misinformation og falske nyheder via YouTube har den udrullet en omfattende politik for, hvordan man planlægger at håndtere teknisk manipulerede videoer. Kontroversielt indhold har inkluderet materiale relateret til Holocaust-benægtelse og Hillsborough-katastrofen, hvor 96 fodboldfans fra Liverpool blev knust ihjel på YouTube, svarede ved at sige:.


Vi uddanner vores fællesskab om reglerne og inkluderer et direkte link fra hver YouTube-side for at gøre denne proces så nem som muligt for vores brugere. I betragtning af mængden af ​​indhold, der uploades på vores side, mener vi, at dette er langt den mest effektive måde at sikre, at det lille mindretal af videoer, der bryder reglerne, kommer hurtigt ned.


I oktober, U. Kongresmedlem Anthony Weiner opfordrede YouTube til at fjerne fra sin hjemmeside videoer af imam Anwar al-Awlaki. I introducerede YouTube et system, der automatisk tilføjede informationsbokse til videoer, som dets algoritmer fastslog kan præsentere konspirationsteorier og andre falske nyheder, og fylde infoboksen med indhold fra Encyclopædia Britannica og Wikipedia som et middel til at informere brugerne om at minimere udbredelsen af ​​misinformation uden at påvirke friheden af tale.


Adskillige brugere klagede til YouTube over denne upassende forbindelse. YouTube-embedsmænd undskyldte for dette og sagde, at deres algoritmer havde fejlidentificeret brandvideoerne og tilføjet informationsblokken automatisk, og de tog skridt til at afhjælpe dette.


Sagsøgerne hævdede, at algoritmerne fraråder indhold med ord som "lesbisk" eller "homo", som ville være fremherskende i deres kanalers indhold, og på grund af YouTubes næsten monopolisering af online videotjenester, misbruger de denne position. YouTube er blevet kritiseret for at bruge en algoritme, der giver stor fremtræden til videoer, der promoverer konspirationsteorier, løgne og ophidsende udkantsdiskurser.


Når brugere viser en politisk skævhed i det, de vælger at se, anbefaler YouTube typisk videoer, der gentager disse skævheder, ofte med mere ekstreme synspunkter. I blev det afsløret, at der blev placeret reklamer på ekstremistiske videoer, herunder videoer af voldtægts-apologeter, antisemitter og hadprædikanter, der modtog annonceudbetalinger. Alex Jones, kendt for højreorienterede konspirationsteorier, havde opbygget et massivt publikum på YouTube. Professor Zeynep Tufekci fra University of North Carolina har omtalt YouTube som "Den store radikalisator" og siger "YouTube kan være et af de mest kraftfulde radikaliserende instrumenter i det 21. århundrede.


I januar sagde YouTube, at det havde indført en ny politik, der starter i USA, der har til hensigt at stoppe med at anbefale videoer, der indeholder "indhold, der kunne misinformere brugere på skadelige måder.


I en undersøgelse i juli baseret på ti YouTube-søgninger ved hjælp af Tor-browseren relateret til klima og klimaændringer, var størstedelen af ​​videoerne videoer, der kommunikerede synspunkter i modstrid med den videnskabelige konsensus om klimaændringer.


En BBC-undersøgelse af YouTube-søgninger på ti forskellige sprog viste, at YouTubes algoritme fremmede sundhedsmisinformation, herunder falske kræftkure. I Filippinerne har adskillige kanaler såsom "Showbiz Fanaticz", "Robin Sweet Showbiz" og "PH BREAKING NEWS", hver med mindst , abonnenter, vist sig at sprede misinformation relateret til politiske personer forud for det filippinske valg.


Før har YouTube taget skridt til at fjerne specifikke videoer eller kanaler relateret til overlegent indhold, der havde overtrådt dets politikker for acceptabel brug, men ellers ikke havde politikker for hele webstedet mod hadefulde ytringer. I kølvandet på angrebene i Christchurch-moskeen i marts, blev YouTube og andre websteder som Facebook og Twitter, der tillod brugerindsendt indhold, kritik for at gøre lidt for at moderere og kontrollere spredningen af ​​hadefulde ytringer, hvilket blev anset for at være en faktor i begrundelsen for angrebene.


YouTube tilsluttede sig et initiativ ledet af Frankrig og New Zealand med andre lande og teknologivirksomheder i maj for at udvikle værktøjer, der skal bruges til at blokere online hadefulde ytringer og til at udvikle reguleringer, der skal implementeres på nationalt plan, der skal pålægges teknologivirksomheder, der fejlede at tage skridt til at fjerne en sådan tale, selvom USA afviste at deltage. YouTube udtalte endvidere, at det ville "fjerne indhold, der nægter, at veldokumenterede voldelige begivenheder, såsom Holocaust eller skyderiet på Sandy Hook Elementary, fandt sted.


I juni forbød YouTube adskillige kanaler forbundet med hvid overherredømme, inklusive dem af Stefan Molyneux, David Duke og Richard B. Spencer, der hævder, at disse kanaler overtrådte deres politikker vedrørende hadefulde ytringer. Efter udbredelsen via YouTube af misinformation relateret til COVID-pandemien om, at 5G-kommunikationsteknologi var ansvarlig for spredningen af ​​coronavirus-sygdom, som førte til, at flere 5G-tårne ​​i Det Forenede Kongerige blev angrebet af brandstiftere, fjernede YouTube alle sådanne videoer, der forbinder 5G og coronavirus i denne måde.


YouTube udvidede denne politik i september til at dække videoer, der formidler misinformation relateret til enhver vaccine, inklusive dem, der længe er godkendt mod mæslinger eller hepatitis B, som havde modtaget godkendelse fra lokale sundhedsmyndigheder eller Verdenssundhedsorganisationen.


Kennedy Jr. og Joseph Mercola på dette tidspunkt. Google og YouTube implementerede politikker i oktober for at nægte annoncører eller indholdsskabere indtægtsgenerering, der promoverede benægtelse af klimaændringer , som "inkluderer indhold, der refererer til klimaændringer som fup eller svindel, hævder at afvise, at langsigtede tendenser viser, at det globale klima er opvarmning og påstande, der benægter, at drivhusgasemissioner eller menneskelig aktivitet bidrager til klimaændringer.


Førende ind i , var der en betydelig stigning i antallet af videoer relateret til børn, koblet mellem populariteten af ​​forældre, der vlogger deres families aktiviteter, og tidligere indholdsskabere, der flyttede væk fra indhold, der ofte blev kritiseret eller demonetiseret til familievenligt materiale.


I løbet af 2. kvartal blev ejerne af den populære kanal FamilyOFive, som viste sig at spille "pranks" på deres børn, anklaget for børnemishandling. Deres videoer blev til sidst slettet, og to af deres børn blev fjernet fra deres varetægt. Hendes videoer ville senere blive slettet.


Senere samme år kom YouTube under kritik for at vise upassende videoer målrettet mod børn og ofte med populære karakterer i voldelige, seksuelle eller på anden måde forstyrrende situationer, hvoraf mange dukkede op på YouTube Kids og tiltrak millioner af visninger.


Udtrykket "Elsagate" blev opfundet på internettet og blev derefter brugt af forskellige nyhedsmedier til at henvise til denne kontrovers. Senere samme måned begyndte virksomheden at masseslette videoer og kanaler, der brugte uretmæssigt familievenlige karakterer.


Som en del af en bredere bekymring vedrørende børns sikkerhed på YouTube målrettede bølgen af ​​sletninger også kanaler, der viste børn, der deltog i upassende eller farlige aktiviteter under vejledning af voksne.


Mest bemærkelsesværdigt fjernede virksomheden Toy Freaks, en kanal med over 8. Selv for indhold, der ser ud til at være rettet mod børn og kun ser ud til at indeholde børnevenligt indhold, giver YouTubes system mulighed for anonymitet af, hvem der uploader disse videoer. Disse spørgsmål er blevet rejst tidligere, da YouTube har været nødt til at fjerne kanaler med børneindhold, som efter at være blevet populært pludselig indeholder upassende indhold maskeret som børneindhold.


En kanal, der havde været bekymrende, var "Cocomelon", som leverede adskillige masseproducerede animerede videoer rettet mod børn. Ejerskab af Cocomelon var uklart uden for dets bånd til "Treasure Studio", selv en ukendt enhed, hvilket rejste spørgsmål om kanalens formål, [] [] [] men Bloomberg News havde været i stand til at bekræfte og interviewe det lille hold af amerikanske ejere i februar angående "Cocomelon", som udtalte, at deres mål for kanalen blot var at underholde børn, der ville holde sig for sig selv for at undgå opmærksomhed fra eksterne investorer.


I januar forbød YouTube officielt videoer, der indeholdt "udfordringer, der tilskynder til handlinger, der har en iboende risiko for alvorlig fysisk skade", såsom for eksempel Tide Pod Challenge og videoer med pranks, der "får ofre til at tro, at de er i fysisk fare" eller forårsage følelsesmæssig nød hos børn.


Også i november blev det afsløret i medierne, at mange videoer med børn – ofte uploadet af de mindreårige selv, og som viser uskyldigt indhold, såsom børn, der leger med legetøj eller udfører gymnastik – tiltrak kommentarer fra pædofile [] [] med rovdyr, der fandt videoerne gennem private YouTube-playlister eller ved at indtaste bestemte søgeord på russisk.


Som et resultat af kontroversen, der øgede bekymringen om "Elsagate", fastfrosset flere store annoncører, hvis annoncer var blevet vist mod sådanne videoer, udgifterne på YouTube. I februar identificerede YouTube-vloggeren Matt Watson et "ormehul", der ville få YouTubes anbefalingsalgoritme til at trække brugere ind i denne type videoindhold og få al den brugers anbefalede indhold til kun at indeholde disse typer videoer.


De fleste af disse videoer havde kommentarer fra seksuelle rovdyr, der kommenterede med tidsstempler for, hvornår børnene blev vist i kompromitterende stillinger eller på anden måde kom med uanstændige bemærkninger. I nogle tilfælde havde andre brugere gen-uploadet videoen i skjult form, men med indgående links fra andre videoer, og derefter tjent penge på disse og udbredt dette netværk.


En talsmand forklarede, at "alt indhold - inklusive kommentarer - der bringer mindreårige i fare er afskyeligt, og vi har klare politikker, der forbyder dette på YouTube. Der er mere at gøre, og vi fortsætter med at arbejde på at forbedre og fange misbrug hurtigere.


Oetker, Epic Games og Nestlé trak alle deres annoncer fra YouTube. Efterfølgende begyndte YouTube at demonetisere og blokere annoncer for de typer videoer, der har trukket disse grusomme kommentarer.


Tjenesten forklarede, at dette var en midlertidig foranstaltning, mens de udforsker andre metoder til at eliminere problemet. Disse handlinger er hovedsageligt rettet mod videoer af småbørn, men videoer af ældre børn og teenagere kan også beskyttes, hvis de indeholder handlinger, der kan fortolkes som seksuelle, såsom gymnastik.


YouTube udtalte, at det også arbejdede på et bedre system til at fjerne kommentarer på andre kanaler, der matchede børnerovdyrs stil. Et relateret forsøg på algoritmisk at markere videoer, der indeholder referencer til strengen "CP", en forkortelse af børnepornografi, resulterede i nogle fremtrædende falske positiver, der involverede ikke-relaterede emner ved brug af den samme forkortelse, herunder videoer relateret til det mobile videospil Pokémon Go, der bruger "CP" som en forkortelse af statistikken "Combat Power" og Club Penguin.


YouTube undskyldte for fejlene og genindsatte de berørte videoer. YouTube udtalte, at de ikke griber ind over for nogen videoer med disse kommentarer, men dem, som de har markeret, og som sandsynligvis vil tiltrække børns rovdyraktivitet.


I juni citerede The New York Times forskere, der fandt ud af, at brugere, der så erotiske videoer, kunne anbefales tilsyneladende uskadelige videoer af børn. YouTube præsenterede en aprilsnar prank på webstedet den 1. april hvert år fra til I, alle links til videoer på hovedsiden blev omdirigeret til Rick Astleys musikvideo "Never Gonna Give You Up", en prank kendt som "rickrolling" ".


Det næste år fejrede siden sit "års jubilæum" med en række sepia-tonede stum, tidlig s-stil film, inklusive en parodi på Keyboard Cat.


I , YouTube slog sig sammen med det satiriske avisfirma The Onion for i en uploadet video at hævde, at videodelingswebstedet blev lanceret som en konkurrence, der endelig var kommet til en ende og ville lukke ned i ti år, før den blev genlanceret i , kun med vindervideoen. Videoen medvirkede flere YouTube-berømtheder, herunder Antoine Dodson. En video af to oplægsholdere, der annoncerer de nominerede videoer, streamet live i 12 timer.


I annoncerede YouTube, at det var ansvarligt for skabelsen af ​​alle virale videotrends, og afslørede forhåndsvisninger af kommende trends, såsom "Clocking", "Kissing Dad" og "Glub Glub Water Dance".


I september annoncerede YouTube lanceringen af ​​sin egen sociale netværksfunktion ved navn YouTube Community. Kun brugere med over-abonnenter har adgang til dette. Fællesskabsindlæg kan indeholde billeder, GIF'er, tekst og video.


YouTube Go er en Android-app, der har til formål at gøre YouTube nemmere at få adgang til på mobile enheder på nye markeder. Den adskiller sig fra virksomhedens vigtigste Android-app og gør det muligt at downloade videoer og dele dem med andre brugere. Det giver også brugere mulighed for at forhåndsvise videoer, dele downloadede videoer via Bluetooth og tilbyder flere muligheder for mobildatakontrol og videoopløsning.


YouTube annoncerede projektet i september ved en begivenhed i Indien. YouTube Kids er en amerikansk videoapp til børn udviklet af YouTube, et datterselskab af Google. Appen blev udviklet som svar på forældrenes og regeringens kontrol af det indhold, der er tilgængeligt for børn. Appen giver en version af den serviceorienterede mod børn med udvalgte indholdsvalg, forældrekontrolfunktioner og filtrering af videoer, der anses for upassende visning for børn under 13, 8 eller 5 år afhængigt af den valgte aldersgruppe.


Først udgivet den 15. februar, som en Android- og iOS-mobilapp, er appen siden blevet frigivet til LG, Samsung og Sony smart-tv'er samt til Android TV.


Den 27. maj blev den tilgængelig på Apple TV. Fra september er appen tilgængelig i 69 lande, inklusive Hong Kong og Macau, og en provins. YouTube lancerede en webbaseret version af YouTube Kids den 30. august, YouTube Movies er en tjeneste fra YouTube, der viser film via sin hjemmeside. Mange af filmene er gratis at se med annoncer. Den 28. september udnævnte YouTube Lyor Cohen, medstifteren af ​​Entertainment og tidligere Warner Music Group-direktør, til Global Head of Music.


I begyndelsen begyndte Cohen at antyde den mulige lancering af YouTubes nye abonnementsmusikstreamingtjeneste, en platform der ville konkurrere med andre tjenester som Spotify og Apple Music. YouTube Premium tidligere YouTube Red er YouTubes premium abonnementstjeneste. Det tilbyder reklamefri streaming, adgang til original programmering og baggrunds- og offlinevideoafspilning på mobile enheder. I september annoncerede YouTube, at det ville lancere en betaversion af en ny platform med andre videoer, der ligner TikTok, kaldet YouTube Shorts.


Ligesom TikTok giver det brugere adgang til indbyggede kreative værktøjer, herunder muligheden for at tilføje licenseret musik til deres videoer. I begyndte YouTube at teste en ny funktion oprindeligt kaldet "YouTube Reels".


YouTube omdøbte senere funktionen til "YouTube Stories". Eksperimentelle funktioner på YouTube kan tilgås i et område af webstedet ved navn TestTube.


Funktionen blev fjernet senere. Senere samme år blev YouTube Feather introduceret som et letvægts alternativt websted til lande med begrænsede internethastigheder. Tjenesten, der oprindeligt blev lanceret på de fem store markeder New York City, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Francisco den 5. april, [] [] tilbyder livestreams af programmer fra de fem store broadcast-netværk ABC, CBS, The CW, Fox og NBC, samt cirka 40 kabelkanaler, der ejes af selskabets forældre til disse netværk, The Walt Disney Company, CBS Corporation, 21st Century Fox, NBCUniversal og Turner Broadcasting System, herunder blandt andre Bravo, USA Network, Syfy, Disney Channel, CNN, Cartoon Network, E!


Abonnenter kan også modtage Showtime og Fox Soccer Plus som valgfrie tilføjelser mod et ekstra gebyr og kan få adgang til YouTube Premium originalt indhold. Både privatpersoner [] og store produktionsselskaber [] har brugt YouTube til at få et større publikum. Indie-skabere har opbygget græsrodsfølgere, der tæller i tusindvis til meget lidt omkostninger eller indsats, mens massedetail- og radiopromovering viste sig at være problematisk.


salgsfremmende platform for musikselskaberne. Efter at have observeret, at ansigt-til-ansigt kommunikation af den type, onlinevideoer formidler, er blevet "finjusteret af millioner af års evolution", henviste TED-kurator Chris Anderson til flere YouTube-bidragydere og hævdede, at "hvad Gutenberg gjorde for at skrive, onlinevideo kan nu gøre for ansigt-til-ansigt kommunikation.


præsidentkandidater via YouTube-video, med en techPresident-medstifter, der sagde, at internetvideo ændrede det politiske landskab. Howard citerede en aktivists kortfattede beskrivelse af, at organiseringen af ​​den politiske uro involverede at bruge "Facebook til at planlægge protesterne, Twitter til at koordinere, og YouTube til at fortælle verden. Senatet indførte en resolution, der fordømmer Joseph Kony 16 dage efter "Kony"-videoen blev lagt ud på YouTube, med resolutionens medsponsor, senator Lindsey Graham, der bemærkede, at videoen "vil gøre mere for at føre til Konys død end al anden handling tilsammen.


Omvendt har YouTube også givet regeringen mulighed for lettere at engagere sig med borgerne, idet Det Hvide Hus' officielle YouTube-kanal er den syvende topproducent af nyhedsorganisationer på YouTube i [] og i en sundhedsbørs bestilte Obama-imitator Iman Crossons YouTube-musikvideo-spoof at opmuntre unge amerikanere til at tilmelde sig den Affordable Care Act Obamacare-kompatible sygeforsikring.


Præsident Obama holdt et møde i Det Hvide Hus med førende YouTube-indholdsskabere for ikke kun at fremme bevidstheden om Obamacare [] men mere generelt for at udvikle måder, hvorpå regeringen kan få bedre kontakt til "YouTube-generationen.


Nogle YouTube-videoer har selv haft en direkte effekt på verdensbegivenheder, såsom Innocence of Muslims, der ansporede til protester og relateret anti-amerikansk vold internationalt.


En artikel i New York Times Magazine hævdede, at YouTube var blevet "den nye talkradio" for den yderste højrefløj. Legion of Extraordinary Dancers [] og YouTube Symphony Orchestra [] valgte deres medlemskab baseret på individuelle videooptrædener. Præsident Barack Obama, vicepræsident Biden, medarbejdere i Det Hvide Hus og flere kabinetssekretærer.


Før , leverede Google ikke detaljerede tal for YouTubes driftsomkostninger, og YouTubes indtægter i blev noteret som "ikke væsentlige" i en lovpligtig ansøgning. Google offentliggjorde først nøjagtige omsætningstal for YouTube i februar som en del af Alphabets økonomiske rapport. YouTube indgik et markedsførings- og reklamepartnerskab med NBC i juni-seerne kaldet "Shows".


Flytningen var beregnet til at skabe konkurrence med websteder som Hulu, som indeholder materiale fra NBC, Fox og Disney. I marts trak Storbritanniens regering sine reklamekampagner fra YouTube efter rapporter om, at dens annoncer var blevet vist på videoer med ekstremistisk indhold.


Regeringen krævede forsikringer om, at dens reklame ville "blive leveret sikkert og passende". Avisen The Guardian, såvel som andre store britiske og U.


brands, suspenderede på samme måde deres annoncering på YouTube som reaktion på, at deres annoncer blev vist nær stødende indhold. Google udtalte, at det havde "påbegyndt en omfattende gennemgang af vores annonceringspolitikker og har givet en offentlig forpligtelse til at indføre ændringer, der giver brands mere kontrol over, hvor deres annoncer vises". Videoen blev trukket tilbage, efter at det blev konstateret, at annoncerne var blevet udløst af brugen af ​​ophavsretligt beskyttet indhold i videoen.


Den 6. april annoncerede YouTube, at for at "sikre, at omsætningen kun strømmer til skabere, der spiller efter reglerne", ville det ændre sin praksis for at kræve, at en kanal gennemgår en overholdelse af politikker og har mindst 10 visninger i livet før de kan deltage i partnerprogrammet. I maj lancerede YouTube sit partnerprogram YPP, et system baseret på AdSense, som gør det muligt for uploaderen af ​​videoen at dele indtægterne fra annoncering på webstedet.


Der er over en million medlemmer af YouTubes partnerprogram. Normalt har ikke mere end halvdelen af ​​de kvalificerede videoer en pre-roll-annonce, på grund af mangel på interesserede annoncører. YouTubes politikker begrænser visse former for indhold fra at blive inkluderet i videoer, der tjener penge på med reklamer, herunder videoer, der indeholder vold, stærkt sprog, seksuelt indhold, "kontroversielle eller følsomme emner og begivenheder, herunder emner relateret til krig, politiske konflikter, naturkatastrofer og tragedier, selvom grafiske billeder ikke vises", medmindre indholdet "normalt er nyhedsværdigt eller komisk, og skaberens hensigt er at informere eller underholde", [] og videoer, hvis brugerkommentarer indeholder "upassende" indhold.


I introducerede YouTube en mulighed for, at kanaler med mindst tusinde abonnenter kan kræve et betalt abonnement, for at seerne kan se videoer. YouTube Play Buttons , en del af YouTube Creator Rewards, er en anerkendelse fra YouTube af dets mest populære kanaler. YouTubes politikker om "annoncørvenligt indhold" begrænser, hvad der kan inkorporeres i videoer, der tjener penge på; dette omfatter stærk vold, sprog, [] seksuelt indhold og "kontroversielle eller følsomme emner og begivenheder, herunder emner relateret til krig, politiske konflikter, naturkatastrofer og tragedier, selvom grafiske billeder ikke vises", medmindre indholdet er "normalt nyhedsværdig eller komisk, og skaberens hensigt er at informere eller underholde".


DeFranco hævdede, at det at ikke kunne tjene reklameindtægter på sådanne videoer var "censur under et andet navn". En YouTube-talsmand udtalte, at selvom selve politikken ikke var ny, havde tjenesten "forbedret underretnings- og appelprocessen for at sikre bedre kommunikation til vores skabere". Fra november i USA og juni på verdensplan forbeholder [] YouTube sig retten til at tjene penge på enhver video på platformen, selvom deres uploader ikke er medlem af YouTubes partnerprogram.


Dette vil ske på kanaler, hvis indhold anses for at være "annoncørvenligt", og al indtægt vil gå direkte til Google uden nogen del givet til uploaderen. YouTube giver ophavsretsindehavere mulighed for at finde og fjerne deres videoer eller få dem til at fortsætte med at køre for indtægter. Driften for programmet ophørte den 20. marts, YouTube er blevet censureret, filtreret eller forbudt af en række forskellige årsager, herunder: []. Adgang til specifikke videoer forhindres nogle gange på grund af love om ophavsret og beskyttelse af intellektuel ejendom, f.


i Tyskland , krænkelser af hadefulde ytringer og hindring af adgang til videoer, der vurderes at være upassende for unge, [] hvilket også udføres af YouTube med YouTube Kids-appen og med "begrænset tilstand".


Fra [opdatering] er offentlig adgang til YouTube blokeret i mange lande, herunder Kina, Nordkorea, Iran, Syrien, Turkmenistan, [] Usbekistan, [] [] Tadsjikistan, Eritrea, Sudan og Sydsudan. I nogle lande er YouTube blokeret i mere begrænsede perioder, såsom i perioder med uroligheder, op til et valg eller som svar på kommende politiske mærkedage. I tilfælde, hvor hele webstedet er forbudt på grund af en bestemt video, vil YouTube ofte acceptere at fjerne eller begrænse adgangen til den video for at genoprette tjenesten.


Der er kommet rapporter om, at kommentarer med kinesiske tegn, der fornærmer det kinesiske kommunistparti 共匪 eller "kommunistisk bandit" eller 五毛 eller "50 Cent Party", med henvisning til statsstøttede kommentatorer, automatisk blev slettet inden for 15 sekunder siden oktober. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Online videoplatform ejet af Google. Ikke at forveksle med YouTube-kanal. YouTubes forside den 14. november, Chad Hurley Steve Chen Jawed Karim.


Internet Video hosting service. Hovedartikel: YouTubes historie. Se også: Kritik af Google § YouTube-brugerkommentarer. Hovedartikel: YouTubes ophavsretsproblemer. Yderligere information: § Indtægter til rettighedshavere. Hovedartikel: Content ID-system. Se også: Kritik af Google § YouTube og Censur fra Google § YouTube. Se også: FamilyOFive, Fantastic Adventures-skandalen og Elsagate. Se også: Elsagate. Hovedartikel: YouTube Kids.


Hovedartikel: YouTube Music. Hovedartikel: YouTube Premium. Hovedartikel: YouTube TV. Hovedartikel: Social påvirkning af YouTube. Yderligere information: § Ophavsretligt beskyttet materiale. Hovedartikel: Censur af YouTube. Har lokal YouTube-version. Blokeret i øjeblikket. Tidligere blokeret. Lyt til denne artikel 29 minutter. Denne lydfil blev oprettet ud fra en revision af denne artikel dateret 26. marts og afspejler ikke efterfølgende redigeringer.


Lydhjælp · Flere talte artikler. Virksomhedsportal Internetportal San Francisco Bay Area-portal USA-portal. 26. januar, formular K ".


Hentet 16. april Registret. Hentet 16. september, officiel Google Code Blog. Hentet 25. marts, Høj skalerbarhed. Hentet 13. oktober, 23. oktober, Hentet 26. maj, En milliard timer". Hentet 19. april, Los Angeles, CA. Hentet 10. juni, Visual Capitalist. Hentet 6. december, BBC News. 1. februar, The New York Times. Hentet 26. marts, The Sydney Morning Herald.


11. oktober, hentet 18. marts, Der er en tredje YouTube-medstifter". USA i dag. Hentet 19. juni, The Guardian. Hentet 15. marts, The New York Times Vol. Washington Post. dk". Hentet 1. april, The Daily Telegraph. 23. april, Hentet 3. august, Wayback Machine. 25. november, Arkiveret fra originalen 25. november, Hentet 1. januar, 2. november, Arkiveret fra originalen 2. november, 17. april, Business Insider.


Hentet 8. maj, Hentet 14. februar, Hentet 27. april, The Hollywood Reporter. 16. juli dræber YouTube min virksomhed!


Hentet 29. november, The Times. 9. oktober, The Age. 14. november, Arkiveret fra originalen den 20. december, onlinevideorangering". Hentet 27. juni, CBS Interactive. 25. maj, The Next Web. Thomson Reuters. 2. december, Hentet 2. december, The Verge. Vox Media. Solsman, Joan 12. november, Hentet 4. juli, 29. oktober, Hentet 30. oktober, San Jose Mercury News.


Hentet 3. februar, Hentet 7. maj, 9. maj, Hentet 11. maj, Mercury News. Hentet 10. maj Hentet 21. april Hentet 17. maj Hentet 22. oktober Hentet 7. november Hentet 5. september ISSN Hentet 20. marts Hentet 24. marts, 4. april, Hentet 9. april, Hentet 7. september, 4. september CNN Forretning.


Hentet 9. januar, Hentet 11. december, Hentet 5. maj, 12. november, Hentet 30. november, Hentet 18. november, maj doi : ISBN S2CID Arkiveret fra originalen 11. september, Hentet 14. januar, Arkiveret fra originalen 10. november, Hentet december 1, Hentet 13. marts, Hentet 1. juni, Hentet 15. juli, Hentet 22. september, Ars Technica. Android-overskrifter.


Hentet 8. december, University of Washington. Hentet 12. september Hentet 24. november Arkiveret fra originalen 6. februar Hentet 27. januar Vi gik denne rute før med Sorenson Spark, som er en ufuldstændig implementering af H.


Sørensen H. Sorenson Media. 2. juni, Arkiveret fra originalen 27. august, Hentet 31. juli, 17. juni, Arkiveret fra originalen 20. juni, Hentet 11. august, officiel YouTube-blog.


14. marts, Hentet 2. juli, YouTube Hjælp. 27. juni, Hentet 14. november, Hentet 29. juni, The Indian Express. 25. april, Hentet 30. maj, 21. juli, Hentet 26. september, Financial Times.


Hentet 20. oktober, 13. september, YouTubes officielle blog. 8. april, Associated Press. 15. oktober, Arkiveret fra originalen den 18. oktober, Hentet 15. oktober, 13. december, YouTube Creators Blog. Hentet 17. november, The Huffington Post. Hentet 9. november, Googles produktfora. Hentet 28. august, Google Support.


Arkiveret fra originalen 17. november, Hentet 11. november, Neal, International Business Times , 8. november, abonnement påkrævet Alternativt link Arkiveret 3. december , på Wayback Machine.


28. juli, Hentet 29. juli, Solsman, Joan 3. november, International Business Times UK. Hentet 17. september, Hentet 9. december, Næste op: bedre måder at oprette forbindelse på". 27. august, Hentet 25. august, Los Angeles Times. Hentet 21. februar, Creative Commons. Hentet 20. juli, uofficiel Google-blog.


20. juni, Arkiveret fra originalen 28. december, Hentet 17. januar, Arkiveret fra originalen 27. april, 8. december, Hentet 11. september, 17. juli, Hentet 17. februar, 15. januar, YouTube på dit TV". YouTube-blog. Arkiveret fra originalen 22. juni, Hentet 20. juni, 6. juni, Hentet 22. december, 15. november, Hentet 20. november, Nintendo America. Hentet 4. februar Nintendo Game Details. Nintendo of America. Hentet 5. december, PC Advisor.


El Universal på spansk. Arkiveret fra originalen den 16. maj, Hentet 9. september, 17. oktober, Arkiveret fra originalen den 11. oktober, Hentet 2. januar, Kommersant Moskva. Hentet 22. marts, PC World. Hinduen. Chennai, Indien. Arkiveret fra originalen den 10. maj, og det er noget lort.


Det stinker". Det tjekkiske daglige ord. Hentet 7. december 9. september Arkiveret fra originalen 12. september Arkiveret fra originalen 14. marts The Philippine Star. Arkiveret fra originalen 21. oktober, Hentet 23. september, Hentet 15. januar, Emirates Hentet 8. juli, Hentet 25. juli, Hentet 1. oktober, YouTube kommer i Ukraine! Ukraine: Google Ukraine Blog.


Danmark: iProspect. Arkiveret fra originalen 7. maj, Hentet 17. april, nordisk: KLOK. Arkiveret fra originalen den 28. juli, Hentet den 11. februar, Norge: TONO. Arkiveret fra originalen den 20. april, schweizisk: swissinfo. på siden torsdag online". Østrig: Wiener Zeitung. Rumænien: ZF. Hentet 14. maj, Portugal: Luso Noticias. Arkiveret fra originalen den 3. december, Vat Pravda.


tbreak Medier.

No comments:

Post a Comment

Datering av fossiler

Datering av fossiler Fossilernas ålder bestäms av koldatering och genom radioaktiva beräkningar. För det tredje kan magnetism i bergarter an...